Op avontuur.

Op 02-10-2021 was onze trouwdag in het mooie Bergen op Zoom en dan krijg je natuurlijk tal van toffe cadeaus. Wij geven zelf voor speciale gelegenheden ook graag een beleving. Dit blijft je namelijk altijd bij. Zo is het gelijk een hele waardevolle herinnering. Om het er maar gelijk in te gooien, "Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken". Dit is in mijn fotografie zeker een rode draad maar ook in het dagelijks leven. 

Over de post kwam een kaartje, daar stond op: meenemen; kleding, regenjas, slaapzak, backpack, wandelschoenen en wat offline vermaak. We begonnen te fantaseren wat ons te wachten stond. En er was 1 hint, het gaat buiten de gewone paden. Met die informatie moesten we een tas pakken. En de dames die bij mijn vrijgezellenfeest waren weten dat ik daar een behoorlijke error op kan hebben haha. 

Er volgde nog een instructie, de regenjas kan thuis blijven haha ze gaven tenslotte 20 tot 25 graden en volle zon op. Maar toch hadden we nog de nodige vragen, kunnen we dan de regenjas inruilen voor bikini en zwembroek? Ja hoor, dat kon. Dus er ging van alles mee, korte broek, lange broek, sportkleding, sokken basis toiletspullen en de life hack, vochtige doekjes. altijd handig. Om half 10 werden we in Breda verwacht en gingen we met een afgeladen auto op pad. Ken je het spelletje tetris? Dat dus, passen en meten maar we konden gaan. 

Na nog een korte (picknick) tussenstop vervolgende we de autorit, het werd steeds duidelijker welke richting we opgingen, Overijssel! Wie weet gingen we toch varen, dat was één van de opties die wij bedacht hadden. Maar op de parkeerplaats werd ons duidelijk, we gingen de bossen in. Met een kaart in onze hand ging we de bossen in. Met een paar tussenstops en de nodige uitdaging qua parcours kwamen we na 9 km. bij onze eindbestemming. In een pad waar niemand anders komt stond ons hutje. Midden in de bossen van de Sallandse Heuvelrug. Tassen neer en een drankje erbij. Alles moet je zelf meenemen dus ook je eten en drinken. Direct kom je in een ontspan en offline modus terecht. Heerlijk. Beetje grondwater oppompen voor wat drinken, aan de lucht van je compost toilet wennen. het hoort er allemaal bij. 

Ook zijn we nog op vroege ochtendwandeling gegaan, om 05:00 de wekker zetten leek ons een heel goed plan, echter was het wat bewolkt maar ach, we hebben al lekker bewogen. Mijn bezigheden bestonden vooral uit lekker voor mij uit staren, houthakken en beetje aanmodderen met een zakmes en een houtje. Lekker kletsen maar ook genieten van de stilte. Je kunt er zelf je bosbessen plukken, reeën spotten en een hele dag doen over een maaltijd bereiden. Dat vooral. Ruimte geven aan je gedachten en analyseren of je er iets er moet. De tekenspullen waren ook mee maar er kwam weinig uit. In alles rust beetje boekjes lezen en staren bleek voldoende deze dagen. 

Via een andere route gingen wij weer richting de auto. Deed ik nog een verwoede poging tot kaartlezen, dat kan ik net zo goed als tas in pakken haha. Niet zo goed dus. Maar ik wilde het graag ontdekken dus gewoon geprobeerd. Ik heb zelf weinig foto's gemaakt omdat ik graag wilde genieten mijn met zintuigen en het gewoon zo wilde beleven. Hieronder een kleine sfeerimpressie. Wil je meer weten van dit avontuur of wil je het boeken? Vraag er gerust naar! Het is echt enorm leuk en een echte blijvende herinnering. Alle foto's zijn telefoonfoto's maar geven een leuke sfeerimpressie. 


E-mailen
Map
Instagram